If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да бе верно, какъв ше е тоя "атмосферен тунинг" за 50-60 лева..?
@thecleaner: а как въртиш коляновия вал за да измериш, аз това не мога да разбера, иначе ясно, че бучкаш някакъв прът отгоре и мериш с линията
Е най-прУсташкия начин е като бучнеш на 5-та предавка и си потикаш колата
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Ако не ти го връчат лично, или на твой съсед, директно го мятай в кръглата папка!
Благодаря, надявам се да стане, че хич не ми се занимава с тея цигани в кат.
Имам друг въпрос - нормално ли е да прави вакум в резервоара, като махам капачката има яко свистене, а онзи ден я махнах рязко и ми изми очите с бензин
Благодаря, надявам се да стане, че хич не ми се занимава с тея цигани в кат.
Имам друг въпрос - нормално ли е да прави вакум в резервоара, като махам капачката има яко свистене, а онзи ден я махнах рязко и ми изми очите с бензин
Е чак да ти измие очите не би трябвало, но по принцип е нормално да има разлика в наляганията.
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Е чак да ти измие очите не би трябвало, но по принцип е нормално да има разлика в наляганията.
разликата е огромна, бях вече в резервата когато отидох да заредя и при това количество бензин в колата като махнах рязко капачката ме опръска. Предното зареждане беше предишния ден за ~7л, от които при въпросното "опръскване" бях изхарчил ~4л. Карал съм доста коли, това ми е 1вата алфа и само при нея прави такъв вакум. Не трябва ли отнякъде да влиза въздух в този резервоар ? Ами ако напълня догоре и до резерва не го отварям той горкия ще се свие
И аз в началото го мислих за вакум, но се оказа, че е точно обратното, има по-голямо налягане, заради температурното разширение на бензина. Другият път като махнеш капачката виж, че духа навън
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment