Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
    Еми с 50-60лв ако вложа мога да я докарам до тия киловати, ама нещо атмосферния тунинг не ми хареса
    Я светни за 50-60лв. къв ше е тунинга. И да ги докараш тия киловати 82-83, останалите 5-6KW е големия зор
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Да бе верно, какъв ше е тоя "атмосферен тунинг" за 50-60 лева..?
      @thecleaner: а как въртиш коляновия вал за да измериш, аз това не мога да разбера, иначе ясно, че бучкаш някакъв прът отгоре и мериш с линията

Comment

• Е най-прУсташкия начин е като бучнеш на 5-та предавка и си потикаш колата
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
          Е най-прУсташкия начин е като бучнеш на 5-та предавка и си потикаш колата
          Точно така

А, ако имаш и условия - колата във въздуха, махаш предна дясна гума, "закачаш се" за болта на шайбата на коляновия вал и въртиш от там...
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Да бе, аз ако имам условия директно ще отворя главата Не се сетих веднага за бутане на 5-та просто...

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Точно така

А, ако имаш и условия - колата във въздуха, махаш предна дясна гума, "закачаш се" за болта на шайбата на коляновия вал и въртиш от там...
              Ма първо да си намери ключ, че надали има в гидорето такъв
              Arena Coast Customs

Comment

• едно спешно въпросче : снимали са ме някъде от КАТ и имам писмо, ако не отида да го взема от пощата ?

Comment

• Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
                  едно спешно въпросче : снимали са ме някъде от КАТ и имам писмо, ако не отида да го взема от пощата ?
                  Ако не ти го връчат лично, или на твой съсед, директно го мятай в кръглата папка!
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

• iskam da popitam za 145 2000td

kolata chitavali che imam oferta za neq kajete mi

chiche, моля пиши на кирилица. Темата може да е за общи приказки, ама и в нея важат правилата на форума!
                    tonov
                    Last edited by tonov; d.m.y г., 14:34.

Comment

Ако не ти го връчат лично, или на твой съсед, директно го мятай в кръглата папка!
                      Благодаря, надявам се да стане, че хич не ми се занимава с тея цигани в кат.

Имам друг въпрос - нормално ли е да прави вакум в резервоара, като махам капачката има яко свистене, а онзи ден я махнах рязко и ми изми очите с бензин

Comment

Благодаря, надявам се да стане, че хич не ми се занимава с тея цигани в кат.

Имам друг въпрос - нормално ли е да прави вакум в резервоара, като махам капачката има яко свистене, а онзи ден я махнах рязко и ми изми очите с бензин
                        Е чак да ти измие очите не би трябвало, но по принцип е нормално да има разлика в наляганията.
                        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                        BMW 328i

Comment

Е чак да ти измие очите не би трябвало, но по принцип е нормално да има разлика в наляганията.
                          разликата е огромна, бях вече в резервата когато отидох да заредя и при това количество бензин в колата като махнах рязко капачката ме опръска. Предното зареждане беше предишния ден за ~7л, от които при въпросното "опръскване" бях изхарчил ~4л. Карал съм доста коли, това ми е 1вата алфа и само при нея прави такъв вакум. Не трябва ли отнякъде да влиза въздух в този резервоар ? Ами ако напълня догоре и до резерва не го отварям той горкия ще се свие
                          Last edited by spellmaste; d.m.y г., 22:22.

Comment

• нормално е да има вакум в резервоара, но ако ти се струва прекалено голям- има едно клапанче в капачката,което може да се е запушило.
                            точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              нормално е да има вакум в резервоара, но ако ти се струва прекалено голям- има едно клапанче в капачката,което може да се е запушило.
                              ще го видя къде е това клапанче, но през капачката въздух не минава със сигурност

Comment

И аз в началото го мислих за вакум, но се оказа, че е точно обратното, има по-голямо налягане, заради температурното разширение на бензина. Другият път като махнеш капачката виж, че духа навън
                                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
                                X